Supplies


grafisch.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Supplies
HL Grafische materialen
hlgrafische materialen, uw specialist voor de levering van grafische materialen en randapparatuur. Wij leveren een grote verscheidenheid aan supplies en apparatuur voor de grafische industrie van diverse bekende merken en onder private label. Ons doel is uw doel, het leveren van kwaliteit tegen de laagste prijs.
http://www.hlgrafisch.nl/

Atlantic Benelux
Atlantic Benelux
http://www.atlantic-benelux.nl/

AtéCé Graphic Products
AtéCé Graphic Products
http://www.atece.nl/

Offsetpro
Offsetpro; producten voor offset professionals
http://www.offsetpro.nl/

Rotterdam Graphic Products
De online graphic webshop, een dochter van rotterdam graphic products, heeft het afgelopen jaar, boven verwachting, een uitzonderlijk goede start gemaakt. steeds meer drukkerijen gaan over tot online aankopen van de verbruiksgoederen omdat de tijd ontbreekt om lang met een vertegenwoordiger te praten. en terecht, we moeten het steeds met minder mensen doen, meer presteren en dus economischer werken. enkele voorbeelden die u op de online graphic webshop kunt vinden om tijd en dus geld te besparen. diginip; is een digitaal meetinstrument om digitaal uw inkt– en waterrollen af te stellen, tijdsbesparing meer dan 50%. digiblanket; is een digitaal meetinstrument dat zonder het los maken van uw rubbers en platen de totale dikte weergeeft, tijdsbesparing meer dan 80%. easydoser; is een handmatig doseersysteem welke bij het inkt mengen uw inkt zeer nauwkeurig doseert, tijdsbesparing meer dan 50%. brancher inks; zijn inkten die probleemloos drukken, het snelst drogen, het snelst krasvast zijn, het hoogst gepigmenteerd, overnight zijn én geschikt zijn voor de snelst lopende drukpersen zoals de heidelberger xl persen, tijdsbesparing meer dan 50%. ascon stapelkeerder; is een onderhoudsvrije stapelkeerder die binnen 45 seconden uw stapels keert en belucht, tijdsbesparing…………, u mag het nu zelf zeggen! nieuws van 2 januari 2008: rotterdam graphic products heeft hun service uitgebreid en kan nu ook uw transport te regelen. samen met tdc-transsupport uit rotterdam kunnen de transporten van drukkerijen worden geregeld. ook spoedtransporten regelen wij direct. ook bieden wij u opslag capaciteit. tdc-transsupport is al jaren een vertrouwd gezicht in de grafische industrie en gespecialiseerd in groottransport en koeriersdiensten. bel onze transportspecialist erik loch op dit nummer: tel: 010-4280872 meer tijd besparen? kijk dan op onze website: www.rotterdamgraphicproducts.nl nieuws van 22 augustus 2007: vanaf de zomer 2007 is de online graphic webshop aangesteld als officiële dealer van het exclusieve a-merk offsetpro, de artikelen van offset pro zijn van hoogstaande deugdelijkheid en mogen als zeer concurrerend worden betiteld. offset pro is een internationale fabrikant van a-merken voor de professionele drukkerij. alle offset pro producten zijn voorzien van goedkeuringen van het fogra instituut, maar ook van alle grote persfabrikanten zoals, man-roland, heidelberg, komori, kba en alle andere wereldwijd bekende persfabrikanten. binnenkort meer speciale aanbiedingen van de offset pro artikelen in deze webshop. elke nieuwe klant krijgt van ons een leuke attentie! vergelijkt u de a-merk offsetpro prijzen eens met uw huidige prijzen, u zult veel tijd en geld besparen door het gebruik van het offsetpro product. een betere prijs plus een beter product is een beter rendement! offsetpro, per saldo beter!
http://www.rotterdamgraphicproducts.nl/

WéBé
WéBé
http://www.grafischeproducten.nl/

Tetterode
Met de unieke combinatie van een compleet en breed leveringsprogramma en 400 gespecialiseerde technische-, verkoop- en supportmedewerkers is tetterode de logische partner van de nederlandse grafische industrie
http://www.tetterode.nl/

Xerox Supplies
Xerox supplies. papier, toners, cartridges, sheets, tabs, special media, color paper; xerox supllies.
http://www.xerox-supplies.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 8 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy